|    |  
Logeren in kastelen
Vakantietijd: logeren in kastelen
Van mijn hand is bij uitgeverij Spalder al een aantal HOBB-reisgidsen verschenen. De nieuwste in de Frankrijkreeks heet Logeren in kastelen. HOBB is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen label voor bijzondere logeeradressen in tal van Europese landen.

In de nieuwe gids lees je behalve een beeldende beschrijving van het kasteel ook over de omgeving: wat is er te zien, doen en beleven in de buurt en iets verder weg? Alle châteaux zijn uniek, kleinschalig en bovendien vaak verrassend betaalbaar.

Dus zoek je deze zomer nog een romantisch plekje in la douce France? De nieuwe gids Logeren in Kastelen ligt nu in de boekhandel. Goed voor voorpret op de Franse manier.

Uit het persbericht van Spalder:
"Wat is er Franser dan een kasteel? Zo’n château met torens met kantelen, dikke muren in een lieflijk glooiend landschap… Waar in het kasteelpark een briesje lispelt door het groen van bomen van eerbiedwaardige leeftijd. En waar de eigenaren afstammelingen zijn van een roemrijk geslacht, met passie voor hun woning en de streek. In zulke kastelen overnachten is een droom die u tot realiteit kunt maken met de adressen in deze nieuwe HOBB-gids."

Titel: Logeren in kastelen Frankrijk
Tekst: Thijs Weustink
Uitgever: Spalder
ISBN:  9789077090503
Formaat: 127 × 220 mm
Inhoud: 320 pagina’s
Prijs: € 19,50
Verkoop: Nederlandse en Vlaamse boekhandels

©2018 Thijs Weustink